Lluèrnia vol ser un festival a l’entorn del foc i de la llum, on tothom hi pugui participar. Ens agradaria que fos un esdeveniment autènticament col·lectiu, una expressió ciutadana de les ganes que tenim de celebrar la festa en plena tardor aprofitant l’estiuet de Sant Martí. Hi ha moltes maneres de participar, encenent espelmes i lluentons al balcó, posant cel·lofanes de colors als vidres de les finestres, projectant ombres a les façanes, fanalets a l’entrada de la botiga o decorant l’aparador.

També, si ho vols, pots participar com a voluntari en l’organització de Lluèrnia. Ens cal gent que vulgui dedicar unes hores abans, durant o després de Lluèrnia per tal de fer-la possible: ajudant a la construcció de les instal·lacions, encenent i mantenint els punts de foc i de llum, orientant als visitants i moltes altres senzilles però importants aportacions.

Si ens vols ajudar, si vols ser voluntari de Lluèrnia, pots enviar un correu amb les teves dades a lluernia@gmail.com o trucar al telèfon 972279138 durant els matins.

Ajuda’ns a fer aquest any la millor Lluèrnia!!