Avui, el Consell dels Infants d’Olot, reunit en el Ple de l’ajuntament presidit per l’alcalde Josep Maria Corominas, ha fet lliurament d’un Reconeixement a Lluèrnia, festival del foc i de la llum “Pels valors que fomenta i que corresponen als de les Ciutats Educadores: participació, cohesió, respecte al medi ambient, inclusió, accessibilitat, solidaritat i interculturalitat”. 

Aquest consell és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l’ajuntament d’Olot,que integren els alumnes de 5è. i 6è. de primària de totes les escoles de la ciutat, més de 600 nois i noies, que fan arribar els seus suggeriments i propostes a l’ajuntament un cop a l’any. En aquest ple del 2017 els nois i noies representants del Consell han fet arribar diferents propostes, fruit del treball de debat i consens a les seves escoles, i han lliurat dos reconeixements a les Festes del Tura i a Lluèrnia.

No cal dir que ens sentim molt afalagats i contents d’aquest reconeixement que, tal com hem fet constar al rebre’l, és també un reconeixement a la participació de tots els infants, les seves escoles i les seves famílies, que s’han fet seu el festival transformant-lo en un autèntic esdeveniment de ciutat.