Després de llargues deliberacions el jurat, reunit en tres ocasions des del 8 de maig, ha seleccionat quatre projectes dels 50 que s’han presentat al concurs obert per a Lluèrnia 2021. Degut al nou format del festival, que allarga considerablement la seva durada en detriment de l’abundància de projectes, s’han hagut de desestimar propostes d’una gran qualitat i originalitat. Els projectes seleccionats han estat:

AL·LUVIÓ de Gigamo Arquitectos.

LLINDARS de Hedonistas Studio i Tal Cual Studio.

NEGRE d‘Albert Palazón.

HIPETRE de 27 Lletres.

Durant el mes de juny s’estudiarà la viabilitat i la ubicació definitiva d’aquestes propostes seleccionades. Des de l’equip de gestió del festival volem agrair a tothom que ens ha fet confiança enviant-nos el seu projecte i felicitar-los per l’excel·lent creativitat demostrada.

Ara comença una nova fase en la definició del programa definitiu de Lluèrnia 2021, que es celebrarà del 12 al 28 de novembre el qual, a més d’aquestes instal·lacions, inclourà altres propostes en formats diversos: accions, exposicions, conferències, .. Com cada any, comptem poder presentar un avançament del programa a finals d’aquest mes de juny,