…the silence after… Tom Carr

…the silence after… Tom Carr

El paisatge i la zona volcànica d’Olot i la Garrotxa conviden a reflexionar sobre temps molt anteriors als nostres, quan les forces de la natura donaren, amb contundència, forma a tot un entorn. Després de segles de “silenci”, aquesta força originària encara es percep en la seva topografia, natura, vegetació, en definitiva, en la seva essència.

La instal·lació es situa en un tram del riu Fluvià. Tot passejant per un camí que acompanya la baixada de l’aigua, anirem trobant algunes zones il·luminades amb una variació de punts de llum freda o més càlida. Descobrirem en la foscor de la nit racons d’un paisatge de tardor ben viu, que convidarà a ser observat des de diferents angles. Algunes projeccions ens remetran al foc originari.

…the silence after… subratlla aquest fluir del temps que ens connecta aquest molt l’abans amb l’ara, i alhora posa l’accent en el canvi .

Tom Carr és escultor, professor de l’Escola Massana de Barcelona i ha impartit cursos a la  School of Visual Arts SVA, de New York. Té una gran producció d’obra pública distribuïda per tot el món, múltiples publicacions i il·luminacions espectaculars.  Comparteix taller amb la seva companya, la Carme Miquel, que també presenta la seva instal·lació Balises en aquesta edició de Lluèrnia.

La col·laboració amb Binari va fer possible que Tom Carr intervingués amb l’obra Chapters a la Bianyal 2017.

… the silence after… és possible amb la col·laboració de:

i la complicitat de 

Detalls del projecte
Comments are closed.