Las Vegas blv.

Las Vegas blv.

Una acció coordinada de tots els instituts de secundària d’Olot, que vol provocar la reflexió sobre la nova fesomia de les ciutats, atrapades en una crisi de model econòmic,  que omplen els seus carrers de locals comercials abandonats, pisos buits i edificis en runes. Una mal endèmic que no remet i que posa en evidencia problemes de gran complexitat que van des de les noves formes de comerç electrònic fins a la pobresa crònica, passant per la inestabilitat dels llocs de treball i els grans moviments demogràfics.

Es tracta de crear una escenografia de cartells de neó dissenyats pels alumnes, que simularà una gran activitat social, econòmica i comercial en un carrer molt poc actiu. La instal·lació, que porta el nom del carrer de Las Vegas amb més neons, convida a pensar en conceptes molt actuals:  el missatge i el mitjà, la ciutat anunci, el nou comerç, els usos dels espais ciutadans, les fake news, el post-modernisme en l’arquitectura i molts altres que ben segur sabreu trobar-li.

Amb la participació de INS Montsacopa, INS Bosc de la Coma, INS La Garrotxa, IE Besalú, Escola Pia, Petit Plançó, Cor de Maria, Joan XXIII

Amb la col·laboració del CRP/Serveis Educatius de la Garrotxa

Detalls del projecte