Homenaje a Federico Garcia Lorca

Homenaje a Federico Garcia Lorca

Cía. La Coquera Teatro

Adaptació i escenificació d’Alberto Rizzo

Codirecció de Jordi Lafuente

Amb: Javier Sanagustín, Alicia Martí, Claudia Bochaca, Helena Sancho, Mireya Rocha, Alejandro Téllez, Ignasi Planas, Alejandro Oya, Miguel Ángel Herrero, Eduard Rodríguez, Carmen Ibáñez, Diana Vallverdú, Marc López, Aitor Lakhwani y Germán Frasio.

Una proposta íntima i sensorial sobre l’univers lorquià. Un viatge iniciàtic a la rica dramatúrgia i imaginari del poeta a través d’alguns dels seus personatges menys coneguts.

Es tracta d’una proposta plantejada a força de contrastos, el claobscur com a lloc on rau la màgia, on un pot ser qualsevol cosa o totes alhora; i la llum encagadora, com a veritat indiscutible que crema i tot ho iguala, que no permet matisos, només anul·lar-se i guardar silenci. Un passeig per temes com la impossibilitat de ser, la delació, l’opressió de la ficció col·lectiva o de la mutabilitat de les convencions per veure el món amb uns altres ulls.

Tota una oportunitat de sentir-se part d’aquest meravellós univers lorquià vivint algunes de les seves creacions a flor de pell.

Divendres 9 de novembre, a partir de les 8 del vespre, a l’espai del Monestir de Sant Joan les Fonts

Detalls del Projecte

Leave a Reply