Animalari del Firal

Animalari del Firal

Als nens els agrada dibuixar animals i els resultats són sempre divertits i sorprenents. Més que una còpia fidel de la realitat, els dibuixos són un exercici d’imaginació que projecta la simpatia i admiració que d’infants sentim per lleons, tigres, cavalls i àligues.

La mateixa fascinació que experimenten els nens pels animals va inspirar, el 1886, Camille Saint-Saëns per compodre El carnaval dels animals, una suite romàntica que s’ha convertit en la música més popular d’aquest compositor francès.

Si us acosteu a veure de prop com ballen els animals podreu escoltar els brams del lleó, els salts dels cangurs, els passos dels elefants, el galliner, els ases, l’elegància del cigne i, fins i tot, les tortugues ballant el cancan.

Escoles participants

Sant Roc, Pla de Dalt, Joan XXIII, Volcà Bisaroques, Cor de Maria i Maria Reina, Montessori, Escola Pia, El Morrot, Escola Llar, Petit Plançó i Malagrida d’Olot; Salvador Vilarrasa de Besalú, Lluís Castells de Riudaura, Castanyer de Sant Joan les Fonts, La Bòbila de Les Preses, Verntallat i Parvulari de la Vall d’en Bas i Rocalba de Sant Feliu de Pallerols.

Agraïments:

Alumnes i professorat de mecànica i electricitat del PFI/PTT de la Garrotxa

CRP/Serveis Educatius de la Garrotxa

 

Leave a Reply