Més que un festival, ens agrada que Lluèrnia esdevingui una festa a l’entorn de foc i de la llum, que ens recordi la nostra estreta vinculació als volcans. És per això que resulta essencial la participació de tothom per transformar-la en un esdeveniment festiu i popular.

Hi ha moltes maneres de participar:

  1. Oferint-se de voluntari el dia mateix de Lluèrnia o els dies abans. Hi ha tot tipus de tasques a l’abast de tothom i representa la millor manera de col·laborar.
  2. Decorar el balcó o la finestra de casa teva, filtrant el vidres amb cel·lofanes de colors o encenent una o més espelmes al balcó. Aquest any, per només 1€, pots comprar la Lluèrnia, als punts de distribució de La Comarca. A més de participar estaràs col·laborant amb Càritas Garrotxa ja que tots els beneficis aniran a aquesta entitat.
  3. Arreglant l’aparador de la teva botiga amb motius relacionats amb Lluèrnia, el foc i la llum. Posa llum a la teva imaginació!

La col·laboració de la Copisteria Punt de  la Coma ha estat un engalanament de l’aparador amb caixes de llum fetes amb scrap i papers diversos que donen un punt més de llum al Festival. Com a les edicions anteriors, passejant per la ciutat molts  aparadors donen donen una nota de participació ben vistosa.

aparador