Avui hem sabut que la instal·lació Ocre dels alumnes del cicle de Disseny d’Espais Efímers i del cicle de Disseny d’Elements per a l’Espectacle de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, que es va poder veure a la Plaça de la Pia Almoina durant el passat Lluèrnia, ha estat seleccionada com a finalista dels prestigiosos Premis LAMP que atorga, cada dos anys, aquesta empresa d’il·luminació amb implantació internacional. Els premis es lliuraran el proper 13 de juny a Barcelona.

Ocre era una delicada evocació de les fulles caigudes a la tardor, realitzada amb la retro-il·luminació d’una figura de papiroflèxia, que omplia la pràctica totalitat de la plaça. Els alumnes que van participar en el projecte són Albert Bistué, Àlex Puntí, Laia Guillamet, Àngela Coll, Miriam Satlari, Andrés Jiménez, Sílvia Roca, Eduardo Macías, Ariadna Cantero i Miki Carriedo dirigits pel professor Ruben Paez. L’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa ha participat a Lluèrnia des de l’any 2014, sempre amb excel·lents intervencions.

Aquest mateixos premis també van seleccionar, en una fase anterior, la instal·lació Origami Lava de SP25 Arquitectura i Anna Juncà.