Ja hem rebut més de 200 imatges, entre fotografies i vídeos, que podeu veure a la nostra galeria a Flickr . Volem agrair-vos aquesta forma de participació que ens ha donat una visió molt diversa de Lluèrnia, el festival del foc i de la llum d’Olot.

Avui ja podem assegurar que Lluèrnia 2012 ha estat un èxit. Durant sis hores el Puig del Roser i el Firalet varen bullir de gent, de foc, de llum i d’activitats.Un èxit que ha estat possible gràcies a la col·laboració entusiasta de més de 100 voluntaris i d’uns 40 professionals que han aportat tota la seva il·lusió i professionalitat a aquesta primera edició del Festival del Foc i de la Llum d’Olot.

Les apreciacions són, naturalment, subjectives, perquè més enllà de les 800 tasses de caldo que van servir, en menys d’una hora, els Fogons de Fra Sever alimentats per la Penya Aoapix, i els 4000 punts de llum que brillaven a l’Hort de la Llum, no tenim altres dades comptables. Hem de dir però que totes les opinions que hem rebut fins ara han estat altament favorables pel que fa als continguts i l’estètica de la proposta, i que la presència de públic va ser massiva fins a les 10 del vespre i més sostinguda a partir d’aquesta hora.

Us agraïm el seguiment, l’assistència i participació a Lluèrnia i us emplacem per a la propera edició, que tant de bo puguem celebrar l’any vinent.