La instal·lació de Pep Admetlla busca la interacció i la ressonància entre l’espai i la persona que l’experimenta.

Aquest “no lloc” preexistent, vol reflexionar des de la barbàrie, cap a la llum de la llibertat de les idees … aquest paisatge de desolació ens interpel·la, des de la seva severa i austera presència, a no dubtar entre la bellesa i la intolerància, entre la intel·ligència i l’estupidesa.

[A]3 efimers, Pep Admetlla Disseny projecte – idea i concepte

Lluís Hereu Realitzacio audiovisual.

Col.laboradors: Ferran Valls (Arquitecte) Xevi Bayona (Arquitecte).

Agraïments: Lluernia. 15 LAB. Pensament contemporani C.C. Les Bernardes-Salt Fundacio Atrium-Artis.

Pep Admetlla, Girona 1962, és Escultor i Dissenyador industrial, Màster en Disseny Industrial i desenvolupament del producte [UPC], Màster en Arquitectura i Art i Postgrau en Muntatges Expositius i Museístics [ETSAB-UPC]. Té estudis d’Historia de l’Art i de Postgrau en Neuropsicopedagogia. Ha estat professor convidat en seminaris, conferències, màsters i tallers en diferents institucions i universitats.

Lluís Hereu Vilaró, Girona 1979. Va estudiar 5 anys Comunicación Audiovisual a La  Habana, Cuba, a la Facultad de Medios Audiovisuales (ISA). Licenciat el 2003.  Director de los curtmetratges: El gusto exquisito (2001); (2002); L´enfant Terrible (2003); El séptimo mandamiento (2004); Pedaleando (2005); Croquetas de ave (2006); Somebody to love (2007); Cocacola, cerveza, agua (2009).

admetlla

Solar entre mitgeres al Sant Ferriol (Xamfrà davant Galeria 4 Cantons)