Luminous Songs Concert és una proposta escènic-musical que vol atrapar a l’espectador dins d’un món lluminós i sonor que pren vida, amb gran bellesa, sobre un piano de cua. Un exercici d’evocació, emoció i reflexió sobre l’efecte i sentit de la música, la paraula i la imatge.

El piano és en sí mateix una instal·lació viva a la qual s’hi suma l’experiència de la cantant i pianista Rocío Romero Grau que es convertirà en un element més de la instal·lació oferint un concert. Cançons il·luminades per despertar l’imaginari personal mitjançant la llum i la música.

Equip artístic:

Rocío Romero Grau: idea original, músic.

Norbert Fernández: realització audiovisual.

Daniel Fortià: escenografia.

ok-cartell-luminous

Rocío Romero Grau és cantant, pianista i compositora. Des de fa quinze anys treballa defensant i creant diferents projectes musicals. Els seus inicis estan marcats per la música d’autor i el rock, estils que ha defensat durant molts anys amb bandes com Toxic Sensation, Por de Pronto o col·laborant amb diverses bandes heavy. Els darrers anys ha desenvolupat la seva carrera en altres àmbits com ara la música tradicional o el jazz. La versatilitat de la seva veu li ha permès explorar, amb un sentit molt eclèctic, els límits del cant i la interpretació, sense complexes estilístics i envoltada sempre de bons músics amb els que experimentar nous camins creatius.

Les imatges de Norbe Fernández i l’escenografia de Dani Fortià, col·laboren per donar encara més brillantor a la magnífica veu de Rocío Romero.