De nou, els alumnes del CFGS de fotografia de l‘Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han fet el seguiment fotogràfic de totes les intervencions que han configurat el programa de Lluèrnia 2014.

Un treball intens durant el festival, i molt ben preparat mitjançant contactes previs amb els artistes, per tal de conèixer els diversos projectes i poder adaptar els mitjans més adequats per captar unes magnífiques imatges.

El treball serà recollit en un catàleg per el qual Lluèrnia busca finançament per tal de fer-ne una edició en paper, encara que limitada. Si més no el catàleg virtual, com el de l’edició 2013, està garantit.

Des de Lluèrnia estem especialment satisfets de la col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, tant dels alumnes que han dissenyat i produït tres instal·lacions com del treball fotogràfic que explicitem en aquest post, així com del professorat que ha dirigit els quatre grups. Creiem que el festival s’omple de sentit quan es transforma en el camp d’experimentació en entorn real del treball de les escoles.