Avui, divendres 27 de novembre, es el darrer dia per poder veure les instal·lacions que encara estan en funcionament: Medeor, Corral, Roent com la Brasa, Fontada. Hort de la llum, Lunar Oscillations, Nuvoldades, Habitare i Els fars de la Bauhaus. Demà dissabte 28, a les 20:30, podreu veure l’espectacle “13 d’abril” a càrrec de la companyia Pim, pam, pum, Foc!  que clausurarà el festival.

Des del 17 d’octubre passat hauran estat 43 dies en l’edició més llarga i extensa de Lluèrnia que ha aplegat instal·lacions efímeres, accions, espectacles, exposicions i conferències que han rebut una entusiasta acollida per part del públic. Les circumstàncies especials d’aquest any, marcat per la pandèmia de la Covid 19, han afectat el festival no només en extensió i durada, sinó també en l’acceptació i valoració de les diverses propostes, número de públic assistent, respecte i conservació de les instal·lacions i altres elements que, des de l’organització, es tindran molt presents pel disseny de les properes edicions.

Queden dues accions que han estat ajornades per motius de prudència sanitària i que, finalment, es podran veure el proper dissabte dia 12 de desembre, es tracta de ESTRATOSFÈRICS i UNA DOTZENA DE FLORS. Us convidem a participar-hi, i us recordem que, si encara no ho heu fet, podeu enviar el vostre desig a l’estratosfera aquí i alhora col·laborar amb Càritas Garrotxa.

És el moment d’acabar i constatar que, malgrat les circunstancies difícils, s’acaba bé. Gràcies a totes i tots els que ho heu fet possible.