La ciutat és molt més que els seus carrers, places i edificis. Les ciutats són, també, la seva gent i com es relaciona, poden ser refugis o poden ser trampes de difícil sortida. Són també memòria, records i sentiments. Totes són iguals i alhora totes són diferents, amb la seva personalitat, els seus colors, la seva olor, els seus somnis, els seus jocs, la seva ànima…

Utilitzant com a suport les estructures metàl·liques que s’utilitzen per penjar pernils i inspirant-se en l’obra d’Italo Calvino Les ciutats invisibles, els nois i noies dels centres educatius que han participat en el projecte han fet un treball creatiu a partir de la la seva idea de ciutat. La seva ciutat inventada, somniada, desitjada.

Escoles participants:

Cor de Maria, El Morrot, Escola Sant Roc, Escola Llar, Escola Pia, Escola Municipal d’Expressió, Joan XXIII, Malagrida, Petit Plançó, Pla de Dalt i Volcà Bisaroques, totes elles d’Olot. La Bòbila de Les Preses, Castanyer de Sant Joan les Fonts, Lluís Castells de Riudaura i Verntallat de la Vall de Bas.

ciutats-invisibles-3