S’ha fet públic el veredicte del jurat de la convocatòria oberta del projecte Transefímers MED, en la qual podien concórrer artistes participants en les dues darreres edicions de A Cel Obert de Tortosa, Festival des Architectures Vives de Montpellier, Insòlit de Palma de Mallorca,  Jardins de Llum de Manresa, Lluèrnia d’Olot i la Mostra d’Art Urbà de Granollers, festivals que participen en aquest projecte liderat per la Xarxa Transversal que per aquest projecte rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el recolzament de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, en el marc de la Convocatòria de projectes Cultura 2019.

De totes les propostes presentades al concurs, els escollits pels intercanvis han estat:

Equip B.O., format per Joan Bardy i Jean Orliac. Equip d’arquitectes provinent de l’A Cel Obert. Serà acollit pel festival Lluèrnia d’Olot durant la tardor de 2020.

Ricardo Muñoz Izquierdo. Artista provinent de la MAU. Serà acollit pel festival Jardins de Llum de Manresa el febrer de 2021.

Muro Atelier. Equip d’arquitectes provinent del FAV. Serà acollit pel festival MAU de Granollers el maig de 2021.

Atelier 4 + SP25 Arquitectura. Equip d’arquitectes provinent del Lluèrnia. Serà acollit pel festival FAV de Montpeller el juny de 2021.

Josep Fernàndez Margalef. Arquitecte provinent del festival Jardins de Llum. Serà acollit pel festival Insòlit de Palma el juliol de 2021.

Bouza del Aguila. Equip d’arquitectes provinets del festival Insòlit. Serà acollit pel festival A Cel Obert de Tortosa l’ocubre de 2021.

Volem felicitar tots els premiats i especialment  a l’Equip B.O., que acollirem dins de l’edició d’aquest any de Lluèrnia i a Atelier 4 + SP25 Arquitectura a qui desitgem tot l’èxit al FAV de Montpeller.