Avui s’han donat a conèixer els guanyadors del concurs #lluèrniaMoritz que ha escollit tres fotografies penjades a Instagram amb aquest hastag. El jurat, format per membres de Lluèrnia i Moritz, ha hagut de valorar més 500 imatges de molta qualitat i espectacularitat. Finalment el veredicte ha estat els següent:

Elisabet Aranda Muñoz per la següent fotografia presa a la instal·lació Cràter de Xavier Bayona

https://instagram.com/p/9zPpmfyWuI/

Joan Jorba per aquesta imatge del “Projecte Seleccionat” dels Alumnes de l’escola EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona instal·lat a Can Prat del Carrer Sant Ferriol

https://instagram.com/p/9zS5aLLwhb/

Martí Casas i Payas per la fotografia de “Hommage à Monet” dels Alumnes dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de l’EASD d’Olot instal·lat als Claustres del Carme.

Volem donar la nostra més sincera enhorabona als premiats i les gràcies a tots el concursants pel seu interès i participació. Així mateix us convidem a visitar la nostra pàgina a flickr, on podreu veure moltes més imatges d’aquesta edició i anteriors de Lluèrnia.

Aquest àlbums els anem conformant amb totes les fotografies que ens aneu enviant i que ens faculteu per penjar-les sota una llicència Creative Commons del tipus: atribució d’autor, no comercial, no copia derivada.

ENVIA LES TEVES FOTOGRAFIES A LLUERNIA@GMAIL.COM I CONTINUA PARTICIPANT DEL FESTIVAL DEL FOC I DE LA LLUM.