Figures del Desdoblament, titelles, màquines i fils, és una exposició comissariada per Toni Rumbau i Cesc Martínez que es podrà veure a Arts Santa Mònica de Barcelona, del 8 d’octubre fins el 10 de gener del 2016. Dins d’aquesta exposició, convidats per IF Barcelona 2015, es presentarà Lluèrnia, el festival del foc i de la llum, com una de les iniciatives actuals en l’ús de la llum i les ombres i l’espectacularitat.

Concretament, gràcies a la cessió d’elements expositius d’en  Xevi Moliner d’Espai Androna, es podrà veure una petita instal·lació a partir d’ombres de joguines creada per Xevi Bayona i Lola Solanilla i, a partir de finals d’octubre, s’incorporaran uns elements corporis per ampliar la presentació de Lluèrnia a Barcelona.

L’exposició és una exhaustiva mirada al teatre de titelles, les ombres, els gegants i cap-grossos o cabeçuts, les marionetes, …que, en paraules dels organitzadors, representa Un recorregut per l’alteritat a través del teatre de titelles, que farà les delícies de petits i grans.

Arts Santa Mònica, és a la Rambla, núm. 7 de Barcelona ,i està obert cada dia, excepte els dilluns, de les 11 del matí a les 9 del vespre, amb entrada lliure a l’exposició.

20151006_202751