Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El novembre del 1911, fa cent deu anys, va arribar el tren a Olot. Va suposar tot un esdeveniment per a la vida social i econòmica de la ciutat, que se’n va servir fins a la seva desaparició, el 1969.

Coincidint amb l’Any Europeu del Ferrocarril, les escoles d’educació infantil d’Olot i la comarca intervindran en el fals túnel de Sant Roc, que avui dona entrada a la via verda, per evocar el paisatge que es pot veure des de l’interior d’un tren a partir dels seus dibuixos. Una paradoxa poètica que il·lumina la foscor del túnel amb la imaginació i la mirada creativa dels nens i nenes.

Escoles participants:
Cor de Maria – Maria Reina, el Morrot, Institut Escola Greda, Escola Pia, Joan XXIII, Malagrida, Petit Plançó, Pla de Dalt, Sant Roc, Volcà Bisaroques (Olot); Lluís Castells (Riudaura); la Bòbila (les Preses); Verntallat (la Vall d’en Bas); Escola Infantil (Sant Esteve d’en Bas); Castanyer (Sant Joan les Fonts); Institut Escola Salvador Vilarrasa (Besalú); Joan Maragall (Santa Pau); el Rusc (la Pinya); Mont Cós, Mont Palau i Joan Roura i Parella (ZER el Llierca).

 

Agraïment:
Jaume Tané

 

Hi col·laboren:

page8image3724160

Comparteix aquesta història, escull la teva plataforma!

Go to Top