HARREMAN

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Després de realitzar murals i instal·lacions fotoluminiscents a França, Catalunya, Àustria, els EUA o la Xina, Reskate torna a portar el projecte HARREMAN a Olot, on ja va realitzar el mural “LLUM” per a l’edició de 2017 de Lluèrnia. Ara presenten una exposició de serigrafies on, com els seus murals, prenen com a referència històries o fets de la cultura local. D’aquesta manera fan visible parts de la identitat de l’entorn en el qual treballen i reflexionen sobre la dualitat de dos elements.
La mostra, que recorre a dades històriques i a l’etimologia de llenguatge amb una picada d’ullet a la ironia, presenta un ús de la pintura fotoluminiscent que permet múltiples aparences en una mateixa obra. L’espectador, a través de l’ús de la llum, es converteix en un participant actiu que interactua amb les obres creant respostes a les seves accions.
Reskate és un col·lectiu artístic format per María López (1980) i Javier de Riba (1985), artistes visuals de Donostia-Sant Sebastià i Barcelona respectivament. Tenen el seu taller al barri de Sants a Barcelona. El seu estil ve influenciat per la retolació clàssica, la cultura popular i el disseny gràfic. Creuen fermament que l’elecció d’una estètica, tècnica i materials no ha de ser irreflexiva, sinó que ha d’estar al servei del missatge per amplificar-lo.

Go to Top