BALL DEL FANALET

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Un dels moments més esperats dels balls de nit a les festes majors era el Ball del Fanalet. En la foscor de l’envelat, a l’única llum dels fràgils fanalets de paper, les parelles ballaven el valset fins que s’apagava l’espelma que sostenien.
Volem començar Lluèrnia 2020 amb una invitació festiva a la participació general, que sigui un homenatge a totes les festes majors que no s’han pogut celebrar, i un ball d’esperança en que l’esforç col·lectiu i compartit serà l’arma més efectiva per vèncer aquest repte, més que sanitari, social i vital.
A partir de les 8 del vespre, a través de les ones de Ràdio Olot, farem arribar el valset que l’Home del Principi ha creat especialment per aquesta ocasió. Us convidem a ballar, en parella, sols, en grup, en família però sempre a la llum del fanalet.
Graveu-vos amb el mòbil i envieu el vostre vídeo a ballfanalet@lluernia.cat , serà l’envelat virtual més participatiu. Amb tots els vostres balls muntarem un vídeo per penjar a les xarxes.
A partir d’aquesta acció comença Lluèrnia 2020, des d’avui i cada nit fins el 28 de novembre, encén una “lluèrnia” al teu balcó. Busca els punts de venda de Caritas Garrotxa.
Participa! Que no s’apagui el fanalet!!

Go to Top