Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

(Divendres i dissabtes fins a les 22 h)

 

Com una concepció, sota els arbres esdevé sentit l’aixopluc. Amb la primera mirada cap amunt, cap a la capçalera, endevinem els camins per on s’escolen la llum, la pluja i les bestioles. Són un munt de fulles que estan en un lleu moviment continu. El so les delata i la llum troba sempre el seu camí.

El nostre projecte pretén ser una construcció lu- mínica en formació, efímera i hipnòtica que folra la base de l’arbre i s’eleva fins a la capçalera. Imita en abstracte la irradiació dels seus raigs, reflexos i ombres de llum de manera axial.

El moviment del recorregut de la mirada de l’espectador està representada amb feixos de filaments de colors, llums i reflexos. Com si retratéssim els diferents moments de l’expe- riència, la instal·lació és com una síntesi, uns plànols de la interacció de la llum amb l’arbre.

Aquesta efervescència prismàtica serà observada per diferents punts segons els camins que cada espectador agafi i els farà copartícips de la seva òptica i la seva opacitat com a agent d’interacció amb la instal·lació.

Comparteix aquesta història, escull la teva plataforma!

Go to Top