Veredictas, companyia d’estandars d’excel·lencia i els professionals del sector de la construcció efímera, escoles i universitats, així com la premsa especialitzada, han atorgat els premis EMPORIA 2016, Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera, que en les seves, diferents categories ha distingit algunes de les instal·lacions de Lluèrnia 2016.

En concret es tracta de:

Emporia d’Or a la Millor il·luminació d’un espai efímer a LAVAGUERAM d’Arquitectura Energia i Medi Ambient de l’ETSAB. UPC

En aquesta mateixa categoria SOTA UNA COL ha merescut una Selecció Emporia i també a la categoria de Miscel·lània.

Emporia de Plata al Millor muntatge d’exposició efímera no itinerant a CAOS DE LA CADIRA de David Tortajada, Albert Martí, Ariadna Serrano i Ramon Heras.

En aquesta mateixa edició dels Premis Emporia han estat distingits autors que han participat a Lluèrnia però amb altres projectes, als quals també volem fer extensiva la felicitació, es tracta de:

Arnau Verges que ha merescut una Selecció Emporia en la categoria de Millor punt d’informació i atenció en l’entorn urbà pel seu disseny de El Rodamón de Natrus

Emporia de Plata a la Millor il·luminació d’un espai efímer a l’EASD d’Olot per RGB que van dissenyar com a Pessebre de la Ciutat d’aquest Nadal.