S’obre el termini de presentació de projectes d’art i d’arquitectures transitòries que formaran part del programa del festival Lluèrnia – www.lluernia.cat – que tindrà lloc a Olot de dijous 10 de novembre a dissabte 12 de novembre de 2022.

Es proposa reflexionar sobre com l’art i les arquitectures transitòries de llum i foc poden modificar un lloc durant unes hores, com poden generar noves atmosferes. L’arquitectura i l’art anomenats efímers tenen la virtut de ser, per definició, transitoris; varien entre dos règims estacionaris consecutius durant un curt període de temps. És una fórmula possiblement fora de catàleg a cavall entre l’arquitectura, l’art, l’espectacle, l’assaig i el paisatge, però culturalment amb un potencial enorme i encara amb molt de camí per explorar.

El festival Lluèrnia vol ser precisament un laboratori d’assaig per a aquestes manifestacions. Un festival a cavall entra la materialitat urbana i del paisatge, entre la festa i la pausada contemplació, amb el foc i la llum com a eines d’experimentació, com a artífexs de noves atmosferes i com a flama i motor per a la cultura.

Calendari de la convocatòria:

  • Inici de la convocatòria: Dimarts 5 d’abril de 2022
  • Tancament de la convocatòria: Diumenge 22 de maig de 2022
  • Publicació dels projectes seleccionats: Setmana del 13 de juny de 2022

Descarrega’t les bases en aquest enllaç: LLUÈRNIA BASES CONVOCATÒRIA ARTÍSTICA 2022

Pots accedir al formulari d’inscripció en aquest enllaç: https://forms.gle/roTuaZZdLH7epyzS9