La transmissió del coneixement, que avui s’ha obert a tot el món a través de les xarxes socials, va començar fa milers d’anys al voltant del foc, quan els més grans de la tribu explicaven les històries, faules i contes que havien sentit dels seus pares.

A partir de les 6 del vespre, des de tres còmodes butaques l’Anna Roca, en Jordi Borràs i en David Àvila, explicaran els contes que, a la llum màgica de les flames, despertaran els records o faran volar la imaginació a una quinzena d’espectadors que s’aplegaran vora el foc.

No cal comprar entrada, espereu que encenguin el fanal i ja podeu seure al banc, abrigar-vos amb la manta i deixeu-vos dur. Cada un dels narradors tindrà el seu propi repertori així és que, si us plau, podeu anar passant de l’un a l’altre sempre que hi hagi vacant sota la manta i vora el foc.

De les 6 del vespre a les 9 de la nit, els contes seran per a tots els públics. Després de les Llàgrimes de Sant Llorenç i fins a mitjanit incorporaran la por, l’erotisme i el contingut per adults.

 

David Àvila és un actor olotí, vinculat a algunes companyies de teatre local com el Pim, Pam, Pum, foc, diverses edicions de Laboractori, l‘Orfeó Popular Olotí, o la Sabata de Taló. També actua regularment com a ballador d’alguns elements de la faràndula.

Jordi Borràs és un clown amb una llargíssima trajectòria que viu a cavall entre Olot i Sant Pere de Fluvià. Ha participat com actor en moltes companyies de teatre professional i ha interpretat multitud de monòlegs. Actualment treballa en l’espectacle “Naïf” de la Companyia de Toti Toronell.

Anna Roca és actriu i directora de teatre olotina que dirigeix la seva pròpia companyia. Té una molt llarga experiència i especialització en la narració de contes per a tots els públics i també per a públic adult.

Plaça de dalt del Puig del Roser  a partir de les 6 del vespre. A partir de les 9 de la nit els contes seran més apropiats per a públic adult.