Lluèrnia s’ha convertit en un esdeveniment multitudinari, per això, és important conèixer algunes recomanacions que us poden fer la visita molt més plaent.

  1. Si sou d’Olot o esteu allotjats a la ciutat, DEIXEU EL COTXE A CASA. Molts carrers, especialment del centre, estaran tallats al trànsit des del matí i serà difícil aparcar.
  2. Si veniu de fora la ciutat, seguiu les indicacions de PARKING LLUÈRNIA, amb servei de BUS LLANÇADORA  GRATUIT, des de les 5 de la tarda fins a la 1 de la matinada,  que s’haurà habilitat a l’antiga estació del Tren d’Olot.
  3. Instal·leu-vos l’APP de LLUÈRNIA al vostre dispositiu mòbil. Sempre estareu localitzats en el plànol i ben orientats a més que coneixereu qualsevol novetat que s’esdevingui.
  4. Per sopar en un restaurant és molt recomanable RESERVAR TAULA amb anticipació. En aquest enllaç podeu trobar més informació.
  5. Si no voleu parar per sopar trobareu la BOSSA FOOD PACK a la BRASA DE LLUÈRNIA o en els carretons distribuïdors.
  6. Per poder fer el festival hem d’apagar alguns llums. Podeu comprar la LLANTERNA DE LLUÈRNIA en els punts d’informació, vigileu per on passeu i sigueu prudents.