Demà dissabte 17 d’octubre comença Lluèrnia 2020, una edició singular del festival del foc i de la llum que, per tal de poder adaptar-se als condicionants sanitaris de la lluita contra la pandèmia de la COVID 19, ha canviat la seva aparença però conserva la seva essència.

La participació oberta a tothom, la valorització del paisatge urbà i natural d’Olot i la Garrotxa, la creativitat i la imaginació, l’impuls a la creació emergent o l’accés a la pràctica cultural són alguns dels elements que creiem que es poden mantenir, malgrat els aparents canvis de format. La llarga durada de Lluèrnia 2020, en contrast amb la brevetat i intensitat que l’ha caracteritzat fins avui, permeten gaudir d’una proximitat i exclusivitat que, ben segur, milloraran l’experiència de viure el festival.

Us convidem a viure Lluèrnia amb tota la intensitat i calidesa d’una festa a l’entorn del foc i de la llum. Participeu demà a les 8 del vespre, des de casa vostra, ballant el BALL DEL FANALET  i envieu el vostre vídeo a ballfanalet@lluernia.cat per muntar un enorme envelat virtual.

QUE COMENCI LA FESTA!!