L’empordanès Bruno Pérez Juncà, que l’any passat va presentar una de les instal·lacions més espectaculars del festival a les escales i a l’interior de l’església de Sant Esteve, Camins de llum, torna aquest any a Lluèrnia amb dues propostes que prometen ser també espectaculars.

La llum de la memòria, que seguint la mateixa tècnica de les bosses amb llum que va utilitzar a Sant Esteve, dibuixarà un camí de llum que travessarà el cementiri municipal i que vol ser un humil i homenatge a la memòria d’aquells que ens han deixat.

Sortint per la porta posterior del cementiri, a la gredera del Montsacopa, Bruno Pérez instal·larà la seva intervenció Gredera de Nit, una proposta espectacular i que significa un canvi notable en la tècnica que ha utilitzat fina ara.

scottishflag

Des de l’any passat l’autor ha anat portant les seves intervencions arreu, il·luminant la Catedral de Burgos, i participant en múltiples esdeveniments: a Figueres, a Girona Temps de Flors, el Tricentenari de 1714, i molt aplaudida i reproduïda pels canals televisius de tot el món, l’estelada i la Scottish Flag d’espelmes, que van presidir la vetlla davant del parlament d’Edimburg durant el referèndum per la independència d’Escòcia