En aplicació de les noves mesures anti-covid19 publicades al DOGC de 29/10/2020 es veuran afectades algunes de les instal·lacions i activitats programades pel propers dies:

  1. L’acció UNA DOTZENA DE FLORS de Servand Solanilla, programada pel dissabte dia 31 a 2/4 de 9 del vespre, quedarà ajornada a una nova data per determinar.
  2. L’obra de teatre AROUND THE WORLD de la Companyia Brodas Bros programada pel diumenge 8 de novembre a les 5 de la tarda al Teatre Principal d’Olot ha quedat suspesa.
  3. L’acció ESTRATOSFÈRICS del col·lectiu Estratosfèrics, programada pel dia 14 de novembre a 1/4 de 8 del matí, quedarà ajornada a una nova data per determinar.
  4. Les instal·lacions ubicades al Parc Nou CORRAL de Xavier de Torres, LUNAR OSCILLATIONS de Xavi Bové i NUVOLDADES de l’AOAPIX, avancen l’hora de tancament a les 8 del vespre.
  5. FAKE VIEWS d’Albert Palazón a l’Hospici i HARREMAN de Reskate Studio a l’Espai Barberí, redueixen  l’aforament a un 33% de la seva capacitat.

Més enllà d’aquestes afectacions demanem a tot el públic que extremi la prudència i segueixi les recomanacions sanitàries tant pel que fa a la mobilitat, com en les mesures d’higiene individual: Distància Interpersonal, Neteja de Mans i Us de Mascareta. Respecteu els aforaments màxims indicats a cada espai i seguiu les indicacions dels vigilants. Eviteu les aglomeracions, el festival durarà fins a finals de novembre, per tant, hi haurà temps per visitar-ho tot.