La inauguració de Lluèrnia 2020 serà un Ball del Fanalet en el qual tothom podrà participar des de casa seva. El proper 17 d’octubre, a partir de les 20:00, es podrà seguir per les ones de Ràdio Olot 98.1 FM el valset “Un llum encès” que Joan Bramon Mora, l’Home del Principi, ha compost especialment per a l’ocasió.  Es tracta d’una acció participativa que voldria unir tots els espectadors i amics del festival en un ball conjunt, que serveixi també com un multitudinari homenatge a totes les festes majors que, a causa de la pandèmia de la COVID 19, no s’han pogut celebrar.

Us convidem a ballar, sols, en parella o en grup, però sempre amb un fanalet encès i, si ens envieu un vídeo a ballfanalet@lluernia.cat el penjarem a les xarxes socials del festival.*

Si no podeu sintonitzar l’emissora podeu baixar-vos la cançó en el següent enllaç,

La cançó ha servit també com a banda sonora del Vídeo Promocional del Lluèrnia, dirigit per Tona Calm que podeu veure en aquest enllaç

* Tots els vídeos rebuts a ballfanalet@lluernia.cat podran ser replicats parcial o totalment per L’Associació Cultural Lluèrnia, amb la fi de l’el·laboració d’una peça de vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials del festival. 
Amb l’enviament dels vídeos, els autors es comprometen a no infringir en drets d’autor ni d’imatge de tercers, així com cedir aquests drets derivats del material a Lluèrnia per tal de poder fer la peça de vídeo. 
Lluèrnia no es fa responsable del contingut personal ni material que apareix als vídeos enviats i així mateix es reserva el dret d’admisió dels materials rebuts en la seva utilització per a la peça de vídeo final.