La ciutat de vidre

La ciutat de vidre

La ciutat de vidre és el títol del primer llibre que va escriure Paul Auster, el novel·lista americà que dóna nom a la instal·lació que podrem veure a les finestres de la biblioteca Marià Vayreda. Al taller artístic Jordi Traveria, situat a La Vall d’en Bas, es dissenyen i produeixen peces úniques en vidre i ceràmica per a diferents àmbits. L’artista es va formar en Ceràmica a l’Escola Massana i les Arts del Vidre a la Fundació Centre del Vidre, a Barcelona, i juntament amb Ariadna Guasch, formen l’equip del taller artístic Jordi Traveria.

El procés de creació de les peces de vidre i ceràmica es desenvolupa gràcies a diferents tècniques d’escalfament a alta temperatura que permeten la fusió de diferents elements, com òxids i esmalts. Així, i juntament amb els motlles, es creen centenars de textures i colors que s’adeqüen a cada espai i projecte.

Els seus treballs es troben en diferents àmbits: aplicacions creatives per a interiorisme i decoració, escultures per commemorar esdeveniments i peces que formen part de col·leccions particulars.

Amb la col·laboració de la Biblioteca Marià Vayreda, aquesta instal·lació es podrà veure fins a finals del mes de novembre.

 

 

Leave a Reply